Hubungi

Hubungi

Ada sebarang pertanyaan?

Sila isi ruangan di bawah untuk berhubung dengan saya menerusi e-mel:

 

{ 75 comments… read them below or add one }

suhanie November 29, 2012 at 12:47 am

assalamualaikum.
tuan,
boleh sy tahu bila lagi tarikh untuk seminar yang akan datang?
saya berminat untuk turut serta demi untuk meningkatkan mutu kehidupan keluarga.
semoga tuan sentiasa dalam rahmat Illahi.. ameen.
terima kasih.

Reply

Wan Nur Shuhada binti Wan Hasan November 29, 2012 at 7:27 am

Assalamualaikum WBT Suhanie.

Saya salah seorang pelajar Dr. Azizan Osman.

Sekadar berkongsi. Program Dr. yang terdekat ialah pada 21-25 Disember 2012.

Rujukan: http://irichworks.com/program.html
Pautan video: http://www.youtube.com/watch?v=er0nddDmP4U

Jika anda hadir, kita akan berjumpa di sana. (^_^)

Semoga bermanfaat.

Reply

mohd anuar fikri b hj mahmood November 29, 2012 at 11:00 am

salam Dr..sy selalu terlintas n berhajat utk g ke bengkel Dr tp sampai skrg xsampai2…sy sorg guru sekolah angan2 n plan mmg bnyak tp xtahu nk mula kat mana….Dr bulan 12 nie ada ke bengkel kat kelantan…kalau boleh sy tahu kat kelantan bulan brapa ada sbb senang nk plan…stp kali ada kat kb ms tu lah keje kat sekolah pun….mtk maaf Dr krn ganggu…salam

Reply

Azizan Osman April 25, 2013 at 2:22 am

Waalaikummussalam.

Kami sentiasa berkunjung dan mengadakan Seminar di Pantai Timur khususnya di negeri CIk Siti Wan Kembang kerana kami sentiasa mendapat reaksi positif daripada masyarakat di sana. Untuk jadual seminar yang akan datang dan yang dah lepas, Mohd Anuar Fikri boleh rujuk laman web utama kami di http://www.richworks.com.my @ hubungi 019/013-2442244/019-2442400. Terima kasih.

admin -MSM-

Reply

zarawati November 29, 2012 at 2:45 pm

Bagaimana untuk saya mengikuti program dr.?

Reply

Azizan Osman April 25, 2013 at 2:17 am

Selalu rujuk laman web utama kami di http://www.richworks.com.my @ hubungi 019/013-2442244/019-2442400. Terima kasih

admin -MSM-

Reply

MARLINA SALIMI November 30, 2012 at 8:19 am

ASSALAMUALAIKUM DR AZIZAN OSMAN.

SAYA PANJATKAN RASA SYUKUR KERANA DIBERI PELUANG MASUK KE KELAS INTENSIF JUTAWAN INDUSTRI PADA 23HB NOV – 25HB NOV YG LALU.

DR SEDAYA UPAYA MENGERAH TENAGA UNTUK MEMBANTU SETIAP PESERTA MENGETAHUI POTENSI DIRI DAN APA PASSION MASING-MASING.

SITUASI SAYA ADALAH,
SAYA MEMPUNYAI PERNIAGAAN SENDIRI,DALAM BIDANG FOTOGRAFI & VIDEOGRAFI.SAYA TIDAK MEMPUNYAI KEBOLEHAN UNTUK SHOOT GAMBAR ATAU SHOOT VIDEO.SAYA DIPERTANGGUNGJAWABKAN MENJAGA HAL EHWAL PENTADBIRAN.

MENURUT DR SAYA MESTI TAU APA PASSION SAYA,DALAM KEADAAN SAYA INI..BAGAIMANA SAYA MESTI MEMILIH PASSION SAYA ? WALAUPUN SAYA TIDAK TAHU SELOK BELOK FOTO TEKNIK ATAU VIDEO TEKNIK,TAPI HAL-HAL YANG BERKAITAN DENGAN PENTADBIRAN & MARKETING ADALAH DI BWAH TANGGUNGJAWAB SAYA.DAN SECARA TERUS TERANG SAYA MEMULAKAN PERNIAGAAN DALAM BIDANG INI ADA SECARA TIDAK SENGAJA.

ADAKAH PERNIAGAAN INI BOLEH SAYA JADIKAN PASSION SAYA ? SAYA MASIH LAGI KELIRU SEKARANG.OLEH SEBAB ITU JUGA SAYA MASIH LAGI BELUM DAPAT MENCIPTA MY STORY YANG DIAJAR OLEH DR.DAN SAYA BERASA SEDIH KERANA TIDAK DAPAT BERTINDAK DENGAN CEPAT SEPERTI YG DR AJARKAN.SAYA SEPERTI SEORANG YANG TIDAK BERJAYA MEMANFAATKAN ILMU YG DR BERIKAN KEPADA SAYA.

SAYA HARAP DR DAPAT MEMBERI SEDIKIT LAGI NASIHAT UNTUK MENYUNTIK SEMANGAT SAYA DAN SAYA LEBIH JELAS LAGI TENTANG PASSION SAYA.

HARAP DR AZIZAN DAPAT MEMBALAS KOMEN SAYA INI

SEKIAN WASSALAM

MARLINA SALIMI

Reply

Harris Mohd Yusof October 9, 2013 at 6:18 am

Tahniah

Reply

hamidah December 2, 2012 at 10:11 am

salam Dr.

saya merupakan anak bongsu dalam keluarga. Arwah ayah saya telah amanahkan syarikat enterprise yang diusahakan selama ini kepada saya. nasihat dia cuma satu.. “jangan bagi sayrikat ni bankrap”…

sekarang ayah saya dah meninggal 4 bulan yang lepas. saya seperti hilang arah, kerana saya tiada panduan dan yang paling utama saya tak minat untuk berniaga.

tapi saya seorang yang percaya dengan apa yang allah dah rancang yang terbaik untuk saya. saya terima dengan besar hati uruskan syarikat.. tapi sekarang saya tersangat serabut bila adik – beradik lain bertanya mengenai keuntungan syarikat.

soalan saya dr. adakah saya akan gagal kerana saya kurang berminat dengan bidang perniagaan.

terima kasih dr.

Reply

Mariam Binti Salleh December 2, 2012 at 2:56 pm

A’ssalamualaikum Dr Azizan,

Saya rasa bersemangat bila membaca Artikel Dr yang benar-benar memberangsangkan . Dan ini adalah Pertama Kali Saya dan Suami sepakat membuat keputusan untuk menghadiri Seminar Berani 2013 (Januari). Kehidupan kami sehingga sekarang ini tidak membanggakan, perniagaan kami selalu mengalami kerugiaan. Nak harapkan sokongan moral dan bantuan memang tak ada harapan Langsung. Bantulah kami Dr Azizan.

Reply

muhammad ali bin alias December 2, 2012 at 5:31 pm

saya ign menanyakan pendapat tntg kuih putu perak mak sy,ia amat di gemari oleh ramai usie dlm 25 tahun ke ats dn 12 tahun ke bawah,bgaimane sy ign membantu mak sy untuk mngembangkan peniagaan nye kpd masyarakt,??hanye tempahan shje boleh d buat . .kerana kaedah pemasakan nye agak memenatkan,dan soalan kedue bagaimana care kukus yg paling cepat dan banyak??

Reply

Nazjmah Zainudin December 4, 2012 at 7:10 am

Salam Dr.Azizan, saya seperti nama diatas pernah mengikuti beberapa program Dr. sejak tahun 2009 lagi. Selepas mengikuti proram Dr banyak perubahan berlaku dalam hidup saya- 2009 saya ikut prgrm Rahsia Tarikh Lahir, April 2010 IMKK 2011 seminar DR.di Ipoh 2012 saya ikut seminar Jutawan Indusri sbg krew di Ipoh. Jun 2010 saya pergi umrah, Mac 2011 saya diceraikan suami kerana berkahwin lain, Mei 2011 saya mulakan perniagaan dengan menyewa tapak diTesco, saya menjual blaus dan jubah wanita, dari seorang suri rumah biasa yang hanya menguruskan sekolah anak2 dengan menghantar dan ambil dari sekolah saya mula belajar selok belok perniagaan kerana saya terpaksa berbuat demikian untuk menyara 6 orang anak yang tinggal dengan saya, 3 anak di IPTA 2 di Sekolah Menengah 1 di sek Keb. Ahamdulillah segalanya saya harung dengan tabah, setelah setahun lebih berniaga saya juga telah berpindah ke Giant dengan menjual tudung juga dan kini Insya Allah saya akan menambah satu lagi cawangan di mvdin. Saya banyak ambil kata2 nasihat dari Dr, dengan tidak fikir masalah walaupun sukar untuk lakukan demikian namun saya cuba yang terbaik untuk cuba lupakan kesakitan di hati ini. Saya akan berusaha untuk masuk ke program Dr RKMJ 2013 Insya Allah. TQ atas segala nasihat Dr. dan doakan saya juga supaya dapat buka Rangkain Butik Tudung dan Pakaian terbesar di Malaysia Insya Allah.

Reply

MARIAM BINTI SALLEH December 4, 2012 at 9:49 am

DR AZIZAN SAYA MEMERLUKAN BANTUAN DR AZIZAN UNTUK MEMASARKAN BUKU KELUARAN ALLAHYARHAM BAPA SAYA HJ SALLEH GHANI TERBITAN PERBADANAN KEMAJUAN FILEM NEGARA MALAYSIA(FINAS).
BUKU NYA BERTAJUK FILEM MELAYU DARI JALAN AMPAS KE ULU KLANG.
MEMERLUKAN NETWORKING DR AZIZAN UNTUK MEMASARKAN BUKU INI.
TERIMA KASIH DR AZIZAN.

Reply

Siti Fatimah Ahmad December 15, 2012 at 4:02 am

Assalamualaikum Dr Azizan Osman.

Nama saya Siti Fatimah dan saya ada mengikuti seminar marketing power pd pertengahan tahun ini. Saya dapat banyak manfaat dari apa yang Dr Azizan ucapkan. Pada mulanya saya nie tak berapa reti nak berniaga secara langsung @ online.
Tapi dengan tekad saya untuk memasarkan ape yang saya minat dan share ape yang saya minat, alhamdulilah perniagaan saya secara online adelah progress yang bagi saya tidak saya jangka.
Saya ade buka juga di facebook tapi setakat ini ape yang saya post atau share semuanye comment negative.
Saya harap Dr Azizan boleh tak bagi saya nasihat macam mane saya dapat pasarkan ape yang saya minat selain menggunakan Facebook.
Sebab saya nie bukan nye reti sangat facebook dan saya nie pendiam sikit orangnye.

Reply

norhayati hj said January 15, 2013 at 9:52 am

Salam Dr,

Kami wakil dari Bahagian Peruncitan sebuah syarikat pengangkutan di Lembah Klang berminat/ bercadang untuk turut serta dalam seminar/aktiviti/ program yang akan di sediakan oleh Dr.

Bagaimana caranya.

Reply

Farahliza January 18, 2013 at 1:12 am

As Salam.. sy mencari buku Dr. Azizan yang berjudul “BERANI 2013″ saya berminat untuk membeli… bagaimana saya boleh dapat kan?

Reply

Siera Eusninda February 8, 2013 at 12:31 pm

Assalamualaikum, nak tanya dr.pnya berat badan dah kurangka spt yg dr.target sblm bln mac ni?smg berjaya.nanti jmpa disabah kurus dah dr….saya nak tau ttg imkk yg dr.plan nak bt kat sabah…saya ada tmpah tiket imkk yg harga rm 997,saya tak abis byr lg,cuma nak tau harganya tak naik ka?ada org kata hrga naik kalau tak cpt2 byr,tlglah dr.jgn kasi naik harga.ni pun dah separuh mati nak cari duit…Terima kasih la sebab dah membakar smangat org cam saya yg tak berapa nak smgat dah sblm ni.

Reply

Afizah March 4, 2013 at 11:22 pm

Assalammualaikum…

Dr sy merupakan seorang penjawat awam..sy mula berjinak2 dengan perniagaan kecil kecilan sejak pertengahan tahun lepas, sekarang hati saya meluap2 utk mengembangkan lagi perniagaan ini tetapi saya tak tahu dari mana patut saya mula.untuk pengetahuan dr. permulaan perniagaan saya memang mendapat sambutan tetapi sejak akhir2 ini ianya kurang mendapat sambutan kerana terlalu ramai orang menjalankan perniagaan seperti saya, sekarang saya asyik memikirkan jalan untuk memajukan lagi perniagaan saya ini tetapi saya tak nampak jalan. saya minta jasa baik dr untuk memberi nasihat agar saya dapat mengembangkan lagi perniagaan saya ini.

Reply

Afizah March 4, 2013 at 11:29 pm

assalammualaikum

Dr. saya ingin memohon cadangan or pendapat untuk saya mengembangkan lagi perniagaan rumpai saya dengan saingan yang ader sekarang. tolong bantu saya dr.

terima kasih

Reply

Rosdilah March 18, 2013 at 9:57 am

Salam Dr..

Berapakah kos perkhidmatan yang dikenakan oleh Dr untuk sesuatu program/seminar yg diadakan dalam masa 3 hingga 5 jam?Peserta pula terdiri daripada majikan dan pekerja iaitu seramai 15 hingga 20 orang.Topik lebih kepada “Perancangan Strategik”.

Terima Kasih Dr.

Reply

Juliana March 23, 2013 at 5:03 pm

Salam Dr,
Saya merupakan kakitangan kerajaan dan tersangat teringin untuk mengubah hidup saya menjadi lebih kaya dan berjaya. Saya sudah 3 kali mengikuti seminar yang Dr jalankan (yg percuma..), walaupun saya sebenarnya tidak mempunyai apa2 perniagaan pun. Saya amat iri hati melihat mereka yang sudah punya perniagaan yg hadir ke seminar dan seterusnya berjaya dlm perniagaan mereka.
Pertanyaan saya , bagaimana caranya langkah pertama yg perlu saya lakukan dan bagaimana nk tahu perniagaan apa yg sesuai utk dijalankan..kerana sudah lama saya memikirkannya dan amat memerlukan pandangan dari Dr…Harap Dr sudi menjawab pertanyaan ‘simple’ saya ini. Terima kasih.

Reply

zulfadhli March 28, 2013 at 7:46 pm

assalamualaikum dr.
saya pelajar berumur 17tahun dan akan menduduki spm pada tahun ini. saya bercita-cita menjadi usahawan yang berjaya pada usia muda. adakah saya perlu memasuki ipta terlebih dahulu atau saya boleh terus membuka perniagaan selepas spm nanti…
jika boleh,bagaimanakah caranya??

Reply

Azizan Osman March 29, 2013 at 8:44 am

Waalaikummussalam adik Zulfadhli, terima kasih atas mesej tersebut. Faktor umur tidak sesekali menghalang seseorang itu untuk berjaya, malah ada Jutawan Muda yang berjaya dan menjadi billionaire terdiri daripada mereka yang masih muda dan berumur belasan tahun. Yang penting adalah sikap tidak mudah berputus asa , fokus dan yakin dengan apa yang kita buat. Pendapat saya, adik boleh teruskan pengajian, kerana pelajaran amat penting pada zaman sekarang, Elmu itu adalah penyuluh kita apabila berada dalam gelap. Semasa belajar pun tidak menjadi kesalahan jika kita berniaga asalkan tidak menjejaskan pelajaran. Semoga anda kaya dan berjaya dunia akhirat. In sha Allah.

Admin:- (MSM)

Reply

aini April 3, 2013 at 12:56 pm

Assalamualaikum Dr Azizan Osman
nama saya aini saya sudah lama berminat untuk berniaga..saya ingin meminta pendapat Dr Azizan bagaimana cara utuk saya memulakan perniagaan dan di mana saya boleh meminta pertolongan kewangan kerana saya tidak mempunyai modal untuk memulakan perniagaan bukan itu sahaja saya tidak tahu apa yang saya mahu niagakan…saya berharap sanggat Dr Azizan dapat membantu saya…

Reply

Azizan Osman April 17, 2013 at 1:11 am

Waaialaikummussalam.

Layari http://www.fesbukpower.com @ http://www.wangpower.com untuk semak jadual seminar. Boleh juga terus hubungi kami di 019-013/244 2244 atau 019-244 2400 . Terima kasih.

admin -MSM-

Reply

ika April 12, 2013 at 5:11 pm

salam..saya seorang pereka grafik yg berkerja dengn gaji dlm 2k…dengan jawtan ini masa saya lebih byk dengan kerja dari keluarga…tekanan kerja buat saya tk minat dengan kejaya sekarang walaupun kerja saya kreative dan disukai pelanggan syarikat…tapi hati saya macm ada sesuatu yg x puas..jadi saya buat keputusan untuk berhenti dan membuat perniagaan online di facebook…dengan ilmu yg saya dapat dari dvd tentg pemasaran facebook…saya nmpak kejaya di internet ini sgt hebat dan luas jika kena caranya..saya suka membaca artikel tentg perniagaan internet…dan saya nampak peluang kejaya yg saya impikan disamping saya tk perlu abaikan rumahtgga…serta mendapat income yg besar lebih dari makan gaji….sy dh cuba jlnkan di facebook…dlm 1 mggu dh ada sale dan sy bermula tnpa modal…tetapi suami penentang hebat tentg idea sy berniaga online…hari pandngan negative di hmburkan pd sy…dia lebih suka sy buat secara offline or sale marketing….cari org, jmpa org…yg semmgnya bertentangan dengan jiwa saya…saya tak tahu apa sy buat ni betul atau tk…walaupn sy percaya perniagaan ni boleh beri hasil lumayan…tapi saya takut sy gagal dan masa itu suami akan mengejek saya…..aahhhh buntu…………sy perlukan tuan beri advice pada sy…supaya sy dpt blk kekuatan sy…..

Reply

NOR ZAIRINA BINTI HJ SAMSUDIN April 13, 2013 at 11:59 pm

salam DR. Azizan.Saya telah mendaftar untuk AMP 2013 yang akan diadakan pada 10,11 &12 Mei nanti.Bayaran sebanyak RM997.00 untuk package GENERAL yang di’up’kan ke V.I.P telah saya buat pasa 12 hb April lalu.Hari ini saya telah berubah fikiran dan ingin up ke package SUPREME DIOMAND ,RM 4997.00 UNTUK 2 ORANG sebagaimana yang dinyatakan semasa seminar BERANI BERNIAGA 2013 yang telah diadakan di KINTA RIVERFRONT HOTEL ,IPOH

Reply

siti roslina dahlan April 16, 2013 at 8:02 pm

Salam…dr, sy nak tahu bl lg akan di adakan kelas di penang…sy ada buka kedai bundle….tp perlukan ilmu untuk kuasai pasaran dan tingkatkn pendapatan…boleh dr berikan tarikhnya tak…tq

Reply

Azizan Osman April 17, 2013 at 12:55 am

Wassalam. Cik boleh rujuk laman web rasmi kami http://www.richworks.com.my atau http://www.wangpower.com atau http://www.fesbukpower.com. Hubungi kami di 019/013-2442244/019-2442400 utk pertanyaan! terima kasih

admin -MSM-

Reply

selly April 17, 2013 at 1:05 pm

Seminar fesbuk power ni di sampaikan dalam English ke Melayu? Sorry tanya.
TQ

Reply

Azizan Osman April 19, 2013 at 12:53 am

Seminar akan dijalankan dalam Bahasa Melayu, Terima kasih atas pertanyaan tersebut.

admin: -MSM-

Reply

Badrul Ahmad April 22, 2013 at 8:31 am

Assalamualaikum Dr Azizan
Saya mempunyai satu produk buatan malaysia untuk sy pasarkan kepada sesiapa sahaja yang ingin memulakan perniagaan berisiko rendah tapi lumayan…bukan skim cepat kaya atau pun MLM..ini adalah satu cabang perniagaan pendapatan pasif..yg bekerja juga boleh memulakan perniagaan ini tanpa mengganggu masa bekerja..harap Tuan dapat memberi nasihat kepada sy cara terbaik memasarkan produk ini atau Tuan boleh memberi peluang dan kebenaran kepada saya untuk mempromosikan perniagaan ini di setiap ceramah dan aktiviti yang Tuan anjurkan..sekian terima kasih dan sy doa pada ALLAH memberkati segala usaha Tuan memertabatkan usahawan kita dan semoga ALLAH merahmati Tuan dan keluarga

Reply

mohd fadzil bin ithnin May 3, 2013 at 6:22 pm

salam DAO,,sy nak minta pendapat,,sy baru kerja gov,,tujuan saya adalh utk loan spaya saya bole menambah nilai hidup saya dan orang lain,,sy suka bniga,sblm ni sy ada perniagaan makanan twisto,tp smpai skrg x jalan lagi sebab tapak bazar x siap2 ..sy pun x taw nak buat macamana,,saya skarg kekurangan modal untuk stat balik,,dan saya teringin sangat nak pergi prog AMP,PLATINUM..tp modal sampai skrg xckup2,,adakah perlu untuk saya buat loan DOC???brp jumlah yg perlu saya buat dan kemana sy nak laburkn duit 2???minta maaf DOC sbb sy ada no 2..hihi minta bantuan tq

Reply

Azizan Osman May 7, 2013 at 3:49 am

waalaikumsalam Tuan. Apa kata tuan daftar & hadir ke Advanced Marketing Power 10-12 Mei 2013.

Daftar di http://www.richworks.com.my/amp kerana ada pilihan Seat yang untuk Tuan buat hadir ke Advanced Marketing Power kali ini.

Untuk lebih memudahkan Tuan untuk mendapatkan Khidmat nasihat, Tuan boleh Hubungi 0192442400 atau 0355191260 untuk pertanyaan.

Terima Kasih

-Admin NAO-

Reply

aminah baharudin May 10, 2013 at 10:18 am

Salam. Dr.
Saya telah lama menjalankan pelbagai perniagaan kecil-kecilan. Daripada berniaga pasar malam kepada perniagaan direct selling. Semua saya sudah cuba .memandangkan saya perlu mengikut suami yg kerjanya perlu ditukar2 kawasan dari satu daerah kedaerah yg lain, ini telah membataskan saya yg berminat utk berniaga walaupun saya dilahirkan dari keluarga yg berniaga. Pelbagai rintangan telah saya lalui. Sehinggakan sering ditipu oleh pelanggan yg tidak mahu membayar hutang. Saya mempunyai sumber utk mendapatkan modal.
keuntungan yg saya perolehi sekadar cukup utk bayar balik pinjaman perniagaan ini. Saya ingin mendapat keuntungan lebih tetapi bagaimana caranya.

Reply

Azizan Osman May 21, 2013 at 2:29 pm

Waalaikumsalam, Tahniah Kerana mempunyai keinginan Untuk menjadi usahawan. Saya doakan Puan lebih kaya & berjaya! Cadangan Saya, Daftar & hadir secara Percuma Di http://www.hidupluarbiasa.com. Semak jadual kami yang berhampiran dengan Puan. Atau dengan hubungi 0192442400/0355191260. Saya percaya dengan mula Langkah pertanyaan ini, Akan Seribu Langkah lagi yang Puan Akan capai. Selamat Maju Jaya!

Jumpa saya Di seminar Hidup Luar Biasa nanti!

-admin nao-

Reply

joohari samsuri May 22, 2013 at 8:13 am

Salam Dr.

Saya telah pergi siri Berani Berniaga 2013 di SACC yang lalu dan mula mengorak langkah untuk berani berniaga.KEPAKARAN SAYA ADALAH MEMBUAT KEREPEK DURIAN.Saya ingin mendapat kepakaran serta tunjuk ajar/pandangan dari Dr..Saya mengharap bimbingan dari pihak Dr. untuk bagaimana untuk “: Meletupkan:” product saya ini di PASARAN.

Terima KAsih

p/s:Saya telah mendaftar dan membuat bayaran deposit untuk menyertai seminar AMP yang lalu tetapi tidak dapat hadir disebabkan perkara yang tidak dapat dielakan.

Reply

Azizan Osman May 25, 2013 at 12:37 am

Wslm,

Tahniah mengorak Langkah sebagai usahawan.

Untuk pengetahuan Tuan, Untuk Apa Sahaja Perniagaan yang Kita lakukan harus beserta dengan strategy & Ilmu. Untuk pelajari pengalaman & Ilmu yang Dr Pernah lalui, Boleh Ikuti http://www.hidupluarbiasa.com & cadangan Saya Boleh bincang dengan khidmat pelanggan kami menghadiri seminar yang Boleh menambah Ilmu dalam Bidang yang Di ceburi.

Untuk info sila Hubungi 0192442244 atau 0355191260 (waktu pejabat 9pg-5ptg, Isnin-Jumaat).

-admin Nao-

Reply

Alif Imran May 22, 2013 at 4:38 pm

A’ssalamualaikum Dr Azizan,

Saya dapat link blog Dr. melalui ibu saya. Boleh saya nak tanya beberapa soalan kepada Dr. melalui email? Saya mahu menghubungi Dr. secara private jika boleh.

Terima kasih.

Reply

Azizan Osman May 25, 2013 at 12:02 am

Waalaikumsalam,

Boleh Tanya Soalan Di sini.

Terima KASIH.

-admin Nao-

Reply

nik muhammad hanif May 25, 2013 at 8:50 am

assalamualaikum dr azizan…sy ingin bertanya seminar tuan haji mohd asri ahmad bila?sy memang sngt2 prlukan ilmu dari dia,bagi saya dia mentor terbaik sy perlu belajar..kalau blh bg email sy pada tuan haji mohd asri ahmad..sy tersangat perlukan ilmu saham dari beliau..terima kasih kerana menbaca..
-TAK AJAR BERDOSA-(ayat doktor pimjan kejap :-) )

Reply

Azizan Osman May 25, 2013 at 1:23 pm

Waalaikumsalam Tuan,

Untuk seminar Tuan Haji Asri Ahmad Ada pada 1 Jun 2013. Cuma, Tuan dijemput Untuk Hadir ke Hidupluarbiasa Di Wisma MCA, Jalan Ampang & Tuan Akan dapat seminar Tuan Haji Asri secara Bonus pada Hari yang Sama. Sila Daftar Di http://www.hidupluarbiasa.com.

Untuk sebelah Petang, Tuan Di jemput ke Majlis Mega Mawlid 2013.

Pertanyaan Untuk info, sila Hubungi 0192442400/0355191260.

-admin Nao-

Reply

kaptenmedee May 27, 2013 at 5:37 pm

Assalamualaikum,

Dr.Azizan. Saya seorang usahawan bumiputra dan melihat ruang dan peluang jika diberi peluang.

Reply

Azizan Osman May 31, 2013 at 4:40 am

Waalaikusalam,

Setiap masalah ada peluang Tuan.

Tuan boleh pelajari di Seminar Hidup Luar Biasa di http://www.hidupluarbiasa.com secara percuma.

-admin nao-

Reply

Maria May 30, 2013 at 1:23 am

Salam Dr Azizan,

Semoga Doc dan keluarga sentiasa berada dalam keadaan sihat dan sejahtera.

Saya merupakan seorang pengurus di syarikat swasta. Walaupun alhamdulillah saya mendapat gaji yang agak lumayan setiap bulan, tetapi, seperti doc, saya mau kehidupan yang bebas, besas dari segi kewangan dan masa. Kalau doc nak tahu, sayalah..salah seorang daripada jutaan pemandu kereta yang stuck dlam jam setiap pagi tu :-)

For years, saya juga telah melibatkan diri dalam perniagaan sampingan (saya amat beminat dalam perkihdmatan terapi dan kesihatan) tetapi…sadly, perniagaan saya masih lagi belum mencapai tahap yang diidamkan dimana ia dapat memberikan saya “kebebasan” yang saya idamkan itu.

Doc, saya amat berminat untuk mengikuti advanced seminar yang dikelolakan oleh Doc, dan juga Tuan Hj Asri, supaya saya dapat mengubah nasib saya secepat mungkin. Disini saya ingin bertanya yuran bagi seminar – seminar advanced, dan juga personal coaching classes, yang dikelolakan oleh Doc dan Tuan Haji.

Sekian, terima kasih.

SAYA KAYA DAN BERJAYA

Reply

Azizan Osman May 31, 2013 at 3:49 am

waalaikumsalam Puan.

Tahniah kerana ingin mengubah hidup yang lebih luar biasa.

Untuk Seminar Puan boleh daftar & hadir di http://www.hidupluarbiasa.com atau untuk Program Advanced Puan boleh hubungi ke Khidmat Pelanggan kami di 0192442400/0355191260 untuk pertanyaan.

Jumpa nanti di Program DAO & Tuan Hj Asri nanti.

Terima Kasih.

-admin nao-

Reply

ernie tantiyani yahya June 3, 2013 at 2:07 am

asalamualaikum dr azizan,
saya nak ucapkan terima kasih.. semoga allah swt memberkati kehidupan dr dan keluarga di dunia dan akhirat..al fatihah..aminn..

Reply

roziana June 12, 2013 at 2:04 am

saya nak join IMKK. pakej general rm997. ada ke kemudahan untuk membuat bayaran secara ansuran?

Reply

Azizan Osman June 18, 2013 at 11:53 pm

Salam Puan Roziana,

Sila Hubungi Khidmat Pelanggan Richworks di 019/0132442244/0355191260 untuk Tanya & berbincang beberapa kaedah pembayaran yang disediakan.

Terima Kasih. Jumpa Nani di IMKK pada 4-7 Julai 2013.

-admin Nao-

Reply

Afiqah July 21, 2013 at 8:25 pm

Salam.
Boleh saya tahu tarikh imkk nov 2013?
Saya tgk dalam http://irichworks.com/program.html tidak di update.

Reply

Azizan Osman September 17, 2013 at 1:51 am

Waalaikummussalam. terima kasih sebab bertanya, untuk makluman Cik Afiqah, seminar pada bulan November masih dalam proses perbincangan oleh pihak management Richworks. Segala pertanyaan berkaitan dengan seminar bolehlah terus hubungi kami di nombor 0192442244, 0132442244 & 0192442400. Terima kasih

admin -MSM-

Reply

Amina Jasmine August 12, 2013 at 2:53 am

Assalamualaikum…sy seorang isteri yg berkerja sbg penjawat awam…komitmen hutang dan perbelanjaan harian x dpt nak tampung segala beban sekarang ini…sy bercadang tuk memberi suami modal tuk berniaga kecil-kecilan….bakery…tp xtau mcm mana nak dapatkan kursus penyediaan…peralatan..packaging dan sebagainya….mintak bantuan doc tuk memberi sy info bgmana sy nak memulakan titik hijrah hidup kami ini…wassalam

Reply

Siti Noor Idayu Md Zain September 6, 2013 at 9:47 am

Assalamualaikum…
Saya nk mengikuti seminar percuma yg akan diadakan di kelantan…akan tetapi saya tidak tahu macam mana untuk mendaftar melalui online…boleh dr tolong jelaskan bagaimana caranya dan apa syaratnya….

Terima kasih…

Reply

Azizan Osman September 17, 2013 at 1:45 am

Waalaikummussalam, terima kasih sebab berminat untuk menghadiri seminar yang kami anjurkan , untuk semak jadual seminar yang terbaru sila layari laman web kami di http://www.richworks.com.my atau hubungi kami di nombor berikut :

0192442244
0132442244
0192442400

Reply

lynn September 9, 2013 at 6:37 am

Assalam Dr Azizan..
Saya pengusaha taska..selalu bila sy pergi ke seminar rata mencerita produk perniagaan yg lain dr bidang sy..input yg sy dpt hanya dlm 20-30% shj..sy ingin melihat bahawa perniagaan taska bkn dr golongan kelas kedua seperti yg digambarkan..bleh Dr bg sedikit pandangan jika x keberatan..
jutaan terima kasih..
Pn Lynn..

Reply

suraya sapinyi September 24, 2013 at 12:31 am

bila agaknya jadual seminar 2013 akan diadakan dan dimana? dalam bulak Okt. – Dis. 2013

Reply

mas September 24, 2013 at 2:45 am

salam, bilakah tuan n richwork team akan berseminar di Kuala terengganu, teringin nak join. =)

Reply

Doreen Tay September 26, 2013 at 4:16 pm

Hi,
Please forward my message to Dr. Azizan Osman…
We are from SRJK Pei Chun (2) 6K 1986 students
urgently looking for him. Thanks

Reply

arfah November 8, 2013 at 4:32 am

Salam…DAO,
sayu rasa hati bila..mengenakan hidup ini dibebankan oleh hutang…minta pandangan DAO..bantu saya bagaimana untuk saya keluar dari masalah ini dan dapat menyelesaikannya satu persatu..,saya terlalu mengharap agar kehidupan saya ini menjadi yang lebih baik dari yang ada sekarang..dengan erti kata “Kehidupan Luar Biasa yg Lebih Hebat” tp bagaimana saya harus melakukannya..sy berharap agar DAO menjadi perantaraan antara saya dan Allah SWT…InsyaAllah…Amin.

Reply

faradzilla November 11, 2013 at 1:59 am

assalam DR,sy seorang jrurawat bertugas di sebuah hospital kerajaan yg berumur 22 tahun dan telah berkahwin..dgn pendapatan sy skrg dan suami hanya boleh sekadar cukup makan selepas bayar loan,kereta,sewa rumah dan bagi kt mak ayah..Saya berminat sangat berniaga dan sy berniaga cosmetic di facebook.Alhamdulillah permintaan ok,cuma kadang2 masa yg tidak cukup utk selalu update kt fb sy tu dan sy cepat down jika sy tengok pasaran org laen yg menjual produk yg same dgn sy semakin up dan laku..Sy nak sangat mengikuti seminar DR. supaya sy dapat memperbaiki balik kelemahan diri sy dan mengenali potensi diri sy..DR,sy ada 1 impian dr kecil lg.Saya nak tubuhkan 1 rumah kebajikan utk membela nasib org tua yg diabaikan oleh anak2..Sy selalu berdoa utk ke arah itu DR.Dan peluang sy hanya dgn melakukan pernigaan ini DR…harap DR boleh suggest program mane yg patot sy sertai? Tq..

Reply

huda March 19, 2014 at 2:56 pm

Assalammualaikum Dr n team richwell..
cuma nak tau link utk submit 101 matlamat seperti yg DAO mintak peserta IMKK march 2014 buat selepas 7 hr tamat ‘kurusus’ :) mohon feedback segera sebab tinggal 4 hr aja lg nih..terima kasih

Reply

Azizan Osman March 20, 2014 at 1:40 am

Sebarang maklumat lanjut, sila hubungi pegawai kami di talian 03-55191260 di waktu pejabat. -admin Syafiq-

Reply

nuradilah April 28, 2014 at 1:14 pm

assalam DAO..sy adilah seorang agent takaful..sy berharap sgt2 arap DAO boleh bantu sy dalam bisnes ni..bg org di luar sane..bisnes ini ialah REJECT bisnes..sy buntu..harap DAO boleh bantu sy..time kasih byk2..0172109391

Reply

Azizan Osman May 8, 2014 at 1:41 am

Sila hubungi pegawai kami di talian 03-55191260 di waktu pejabat (Isn-Jum, 9pg-5ptg) untuk bantuan..Terima Kasih
-admin iqbal-

Reply

ayieshah April 30, 2014 at 7:03 am

salam tuan bila agaknya akan adakan seminar di kota kinabalu sabah?

Reply

norhayati daud May 12, 2014 at 3:01 am

Dah daftar utk seminar di jln ampang kl. Tapi tak dapat buat pbayaran kerana sistem error. Pls help with this.

Reply

Azizan Osman May 14, 2014 at 1:33 am

Sila hubungi pegawai kami di talian 03-55191260 di waktu pejabat (Isn-Jum, 9pg-5ptg) untuk bantuan..Terima Kasih
-admin iqbal-

Reply

rafiza May 22, 2014 at 8:56 am

SAYA DAH BUAT BAYARAN UNTUK BUKU MARKETING MASTERY TAPI SISTEM TAK SELESAI UPDATE DAH HANG. MOHON HANTAR BUKU TERSEBUT KE ALAMAT:

No.14 Jalan Desa Mas
Tmn Desa Mas, Sg Merab Luar
43000 Kajang, Selangor

BUKTI PEMBAYARAN :
Status: Successful
Reference no.: 2032103126
Transaction date: 22 May 2014
Transaction time: 16:47:35

From Account: 162209927654 WSA

Corporation name: Mobile88.Com Sdn Bhd.
User ID: T8675205400
Bill reference no.: T8675205400

Amount: RM35.00
Effective date: Today

Reply

Azizan Osman May 26, 2014 at 1:24 am

Salam..Pihak kami sudah menerima bayaran..Kami akan hantar buku tersebut dgn kadar segera pada puan di alamat seperti yg tertera..Pihak kami mohon maaf atas kelewatan dan kesulitan..Terima Kasih

Reply

muslim June 3, 2014 at 4:29 pm

saya merupakan seorang pelajar disebuah universiti. saya berminat untuk menceburi bidang perniagaan walaupun bukan dalam kos perniagaan. soalan saya, apakah jenis perniagaan yang sesuai untuk saya yang masih belajar dan mempunyai kewangan yang selalu tidak menentu untuk memulakan sesuatu perniagaan?

Reply

Azizan Osman June 11, 2014 at 1:12 am

Sila hubungi pegawai kami di talian 03-55191260 di waktu pejabat (Isn-Jum, 9pg-5ptg) untuk bantuan..Terima Kasih
-admin-

Reply

Fadli June 14, 2014 at 12:39 pm

Bila tarikh IMKK yang akan datang

Reply

Azizan Osman June 17, 2014 at 12:53 am

Salam..Intensif Magnet Kekayaan Dan Kejayaan(IMKK) yang akan datang akan dianjurkan pada 23 okt-26 okt 2014..Sila hubungi pegawai kami di talian 03-55191260 di waktu pejabat (Isn-Jum, 9pg-5ptg) atau layari website Richworks di http://richworks.com.my/ untuk maklumat lanjut..Terima Kasih
-admin-

Reply

Za June 25, 2014 at 1:51 am

Tarikh MMM 29 – 31 Ogos 2014 di Menara PGRM Cheras?. saya ingin mengetahui lebih lanjut pada 29 Ogos, pendaftaran bermula pukul berapa dan 31 Ogos seminar habis pukul berapa?

Untuk kepastian disebabkan saya ingin membeli tiket penerbangan ke KL

Reply

Azizan Osman June 26, 2014 at 12:48 am

Sila hubungi pegawai kami di talian 03-55191260 di waktu pejabat (Isn-Jum, 9pg-5ptg) untuk keterangan lanjut..Terima Kasih
-admin-

Reply

Leave a Comment